Mijn Blog

Nieuwsbrief Herfst 2017

Herfstbrief 2017

Nieuwsbrief Zomer 2017

Logo Dorothé Ezendam

 

 

IMG_1481.jpg

We zitten volop in de zomer en voor sommigen is de vakantie al aangebroken of in aantocht. 

Heb je ook nog zoveel te doen voordat je aan je welverdiende vakantie begint?

Zorg

vooral dat je uitgerust aan je vakantie begint en misschien gun jij jezelf of je partner/vriend/vriendin wel een heerlijke massage.  


Ik ben druk bezig geweest met het verder uitbouwen van mijn praktijk en inmiddels is ook mijn nieuwe logo toegevoegd aan mijn website www.dorothe-ezendam.nl  


De massageruimte in het klooster is prachtig en uitstekend om tot rust te komen tijdens het ondergaan van een super massage.

Tevens is er een nieuw arrangement voor 2 personen toegevoegd aan mijn massageaanbod.

Volledig afgestemd op je persoonlijke behoefte.

Bij de eerste afnemers is dit als hoog gewaardeerd ontvangen en benoemd als een dag met een gouden randje.

 

Ook in de zomermaanden (juli, augustus, september) ga ik verder met mijn activiteiten.

Ik wil jullie, met het introduceren van mijn nieuwe logo een aanbieding doen gedurende de zomermaanden 2017 van 10% korting op de massage (inclusief gebruik van handdoeken).

Je hoeft dus alleen maar te komen en jezelf heerlijk te laten onderdompelen in een ‘bad’ van helende olie en persoonlijke aandacht. 

Ik wens jullie een hele fijne zomer toe!

 

 

 

 

 

 

Nieuwe praktijkruimte

1

Ik heb mijn eerste massage gegeven in mijn nieuwe praktijkruimte.
Aangesloten bij het netwerk van Centrum 't Ven ben ik gestart in mijn praktijkruimte in dit prachtige monumentale gebouw, het voormalige klooster Mariadal in Venlo.
De sfeer is bijzonder bij de eerste binnenkomst in dit klooster, dat grotendeels verbouwd is en waar nog in stappen gewerkt wordt naar het langzaamaan terugbrengen in een oude staat en tevens klaarmaken van de ruimtes waar mensen aan de slag kunnen met hun praktijk/workshops/trainingen. Meer info hiervoor vind je op www.centrumhetven.nl.

Bij het betreden van mijn ruimte kom je in dezelfde sfeer van rust, sereniteit, vertrouwen, waarbij je je kunt gaan overgeven aan mijn handen die middels een massage jou dat geven waar jij behoefte aan hebt. Ayurveda brengt dat wat goed voor je is.
Een massage is een weldaad voor je lichaam en je geest. Het brengt je bij diepere lagen van ontspanning en geeft je tevens een boost aan energie. Het is een cadeau aan jezelf.

En geef jij jezelf dat cadeau? Wat doe jij om je lichaam goed te onderhouden?
Ik maak wel eens een vergelijk met een auto. Je auto krijgt heel veel aandacht en regelmatig een beurt, waarbij alles goed ge-olied en doorgesmeerd wordt, zodat alle onderdelen vloeiend blijven werken en je auto goed blijft lopen.
Geef je dat ook aan je eigen voertuig? Het belangrijkste voertuig wat er is! Als dit voertuig begint te stotteren dan is het vaak al te laat. Goed oliën is belangrijk om klachten te voorkomen. Zo werkt ook Ayurveda, preventief. Al voordat de eerste tekenen van een klacht zich aandienen kan Ayurveda dit opsporen en tijdig dit aanpakken door juiste voeding en kruiden, juiste behandelingen en massage.
Dus gun jezelf het beste, je lichaam (en geest) verdient dit.

Ik sta klaar om je met veel warmte en persoonlijke aandacht te ontvangen! 

32

Terug