Reviews

Edith (12-2-2020)

Mijn "herboren" massage ervaring:

ik werd verwelkomt met een kopje thee in een warme ruimte waar new age muziek zachtjes opstond, en die rust uitstraalde. Daarnaast was Dorothé oprecht geïnteresseerd in mij dus ik voelde me meteen onthaast en op mijn gemak. Nadat ik op de behandeltafel op mijn buik had plaatsgenomen volgde er een massage van heel mijn achterkant met warme, plantaardige olie waarbij ik het gevoel had dat ik in de massagetafel 'wegzakte"'.Op plekken waar niet gemasseerd werd, werd mijn lichaam bedekt met warme handdoeken wat ook een weldadig gevoel gaf. Daarna volgde de voorkant, het hoofd/gezicht en de voeten (totale tijd ruim 1,5 uur). Tijdens de massage communiceert Dorothé met je via haar handen maar gaat heel discreet te werk. Na afloop werd er nog rustig de tijd genomen om mijn ervaring te bespreken onder het genot van een kopje thee. Ik voelde me als "herboren". Ik heb weer een nieuwe afspraak gepland. Als je jezelf door een warm, vakkundig persoon wilt laten verwennen, is dit the place to be!

 

Imke Jacobs Designstudio (16-6-2017):

“Onlangs bezocht ik Dorothé voor een Ayurvedische massage, die ik van iemand cadeau gekregen had.
Los van het feit dat ik op haar website een en ander gelezen had, wist ik niet heel goed wat ik kon verwachten en besloot ik het maar gewoon te laten gebeuren. En wat was het een fijne ervaring!
In alle hectiek van werk, het runnen van een huishouden en sociale verplichtingen, vind ik het soms lastig tijd voor mezelf te vinden. Dorothé liet me zo’n 1,5 uur lang niets anders doen: door de volle aandacht die zij voor me had, kon ik ook bezig zijn met het hier en nu, kon ik ook bezig zijn met mezelf en mijn lichaam.
Door het gebruik van de verschillende oliën, laat zij de massage soepel en fijn verlopen. Wat een verrassing!”

  

Amber (6-4-2017) Ayurveda massage

‘’Een onverwacht gevoel van weldaad en volledige ontspanning van lichaam en geest..’’
Het is niet vreemd dat wij als mens snel geneigd zijn te (voor)oordelen.
Wij vormen vaak alvorens een mening zonder hetgeen zelf te hebben ervaren.
Voor mij was dit met Aryuveda.
Ik vond het maar eng en vroeg mezelf af; wat kan ik ervan verwachten? hoe zit dat dan met bloot?
Ik had al het een en ander gelezen over Aryuveda en de verschillende soorten massages.
Helaas kun je niet op basis van enkel tekst een realistisch beeld schetsen wat de behandeling met je kan doen; dit wordt ook duidelijk vermeld: het is iets wat je zelf moet ervaren.
Met deze mentaliteit ging ik met volle moed in op de uitnodiging van de wens die mijn lichaam had en liet het maar ‘allemaal op me af komen’.
Ik kan met vreugde vertellen dat dit uiteindelijk heel goed gelukt is, mede dankzij Dorothé. De behandeling bracht mij ontspanning, verlichting van stress en pijn en een gevoel van acceptatie naar mijzelf toe.

Ik zou het zeker voor iedereen aanraden!